Počela je pretprodaja jednog od najoriginalnijih novih studijskih albuma i to onog 4 ASA.

Jednostavno nazvan “4 ASA” album je koji su Jurica PađenVlado Kalember i Alen Islamović uz veliku pomoć Slavka Pintarića Pište i Igora Matkovića snimali godinu dana, a na tržištu će se naći od 4. avgusta.

Obzirom da je mesto velikog kompozitora Rajka Dujmića ostalo prazno, trojica legendarnih pevača odlučili su da to mesto popune njihovi gosti. I to čak četrdeset i sedam gostiju na ukupno trideset i devet pesma. Gosti 4 ASA su najveća muzička imena, sjajni instrumentalisti, glumci, jedan dečiji zbor, jedna klapa i jedan sportista i naučnik.

Ovaj album upravo zbog toga ispisuje nove stranice u našoj diskografiji. Veliki hitovi poput “Obična ljubavna pjesma”, “Ružica si bila”, “Lutka za bal”, “Moja prva ljubav”, “Zora je”, “Milena” i neke tradicionalne pesme zvuče originalno u nezamislivim saradnjama.

U studiju “Trooly”, sastavu 4 ASA su se priključili Husein Hasanefendić, Mia Dimšić, Boris Novković, Neno Belan, Davor Gobac, Davorin Bogović, Srđan Sacher, Alka Vuica, Boris Novković, sopranistkinje Sandra Bagarić i Marija Vidović, najveći slovenski kantautori Vlado Kreslin i Zoran PredinKlinci s Ribnjaka, Klapa sv. Mihovil, Frano Lasić, Branko Đurić, Dubravko Šimenc, svetski poznati muzičari Peter Soave i Danijel Vuletić, dobitnik nekoliko Grammya i mnogi drugi.

Muzičku produkciju albuma potpisuju Hrvoje Grčević, Vlado Kalember, Jurica Pađen i Alen Islamović. Dvostruki album “4 ASA” snimili su prijatelji za prijatelje i publiku.