“Bejbe” je prekrasna kombinacija muzičke emocije, osećaja zaljubljenosti i snage teksta s porukom o ljubavi.

Pesma koja je svojevrsna oda posebnoj osobi, slušatelje će osvojiti emotivnim refrenom i zanosnom melodijom, a oni zaljubljeni sigurno će u njoj pronaći svoje utočište.

“Bejbe je za mene pesma koja poručuje da je u redu biti detinjast, izgubljen i pomalo naivan i da smo možda baš takvi potrebni ovom svetu. Mislim da život postaje čarolija tek onda kad prigrlimo svoju osobnost i odlučimo da je pretvaranje jednostavno zamorno. Kao i uvek, sa mnom su pesmu radili Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, za produkciju se pobrinuo Ivan Pešut, a za miks i mastering Goran Martinac. Posebno me veseli što smo nakon dugo vremena spot radili s našim Borisom Sekulićem kojeg je zadnjih godina bilo teško uloviti u Hrvatskoj zbog raznih stranih angažmana. Spot je pun malih vizualnih detalja, a zahtevan zadatak da sve to ulovi u jednom potezu imao je snimatelj Mateo Jurčić i odlično se snašao. Uz Ivana Pešuta, uz mene se u spotu pojavljuje i gitarista Vedran Baotić  Nadam se da će pesma razveseliti publiku barem upola koliko je nas od samog početka stvaranja.”, poručuje Mia.

Na pesmi je, uz Miu, radio već provereni autorski tim, Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, a sve je aranžmanski zaokružio Ivan Pešut. Mix i mastering potpisuje Goran Martinac iz Croatia Records Studia.  Celu priču prati i šarmantan videospot u režiji Borisa Sekulića. Miju u spotu prati romantična atmosfera između četiri zida u kojem stanuje opevana ljubav, ali i stihovi pesme koji se pojavljuju na svakom koraku.