Nakon trogodišnje stvaralačke pauze, jedinstvena Antonela Doko vratila se muzici. Novi singl kratkog bombastičnog naziva “Bum Bum” dobio je i svoj, jednako bombastičan, videospot.

“Pesma me kupila zbog svog karaktera i teksta jer na uvrnut način govori o mogućoj katastrofi, ali bez obzira na to, izaziva osmeh na licu i cupkanje na mestu”rekla je Antonela.

Iza novog Antonelinog singla stoji poznati autorski dvojac, Ines Prajo kao autorica muzike i Arijana Kunštek koja je napisala tekst, a aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Iza režije spota stoji Dinko Čvorić – Doringo.

Antonela je jedan od najboljih ženskih vokala u Hrvatskoj, a to potvrđuje i ovom pesmom koja predstavlja svu raskoš njenog jedinstvenog vokala. Dobre vibracije i plesni ritam savršen je za nadolazeće tmurnije jesenske dane i zasigurno će osvojiti brojnu publiku.

Mlada Riječanka već je odavno na glasu kao muzičarka svetskoga glasadobitnica je Porina i iza sebe ima debitantski studijski album “O čemu pričamo”. Album uključuje hitove “Tako kažeš”, “Odlična stvar” te “Onaj dan” koji je zavladao radijskim eterom.

 

Godine 2013. Antonela je prvim singlom “Voli me” u duetu s Dinom Antonićem privukla pažnju publike i struke. Potvrda neupitnog talenta pristigla je i u obliku nagrade “Moj prvi Music Pub” za najbolju mladu pevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja. Dve nominacije za nagradu Porin donela je 2016. godine, i to za novog izvođača godine za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Antonela osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine.

Na radost svih obožavatelja, Antonela je opet na sceni i nema sumnje da će “Bum Bum” osvojiti publiku. Već je pronašla svoje mesto na zvezdanom muzičkom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste i oni koji će tek osvojiti potvrđuju njenu jedinstvenost.

 

Foto: Doringo Photography