On je već bio velika zviezda kada je ona tek započinjala karijeru, a ipak iza oboje je sada imaju decenije uspešnog rada, kao i zajednički nastup na 15. CMC festivalu u Vodicama s pesmom “S one strane ljubavi”. Za mnoge vjerojatno neočekivan i iznenađujući spoj dvoje muzičara, koji su u Vodicama osvojili publiku, a sada i snimili spot za duet koji postaje veliki regionalni hit.  “S one strane ljubavi” udružilo se dvoje regionalnih kantautora vernih svom prepoznatljivom pop/rock zvuku, dve romantične duše.

“Pesma s Borisom je dobila tačno ono što sam zamišljala dok je živela u meni samoj. Čast mi je što mu se pesma svidela i što je prihvatio poziv za saradnju. Boris mi je oduvek bio drag pevač uz čiju sam muziku odrasla, a zahvaljujući zajedničkoj prijateljici koja nas je upoznala, regionalni miljenik sad je moj divan prijatelj. Inače, ovo je moj prvi klasični duet i nadam se da će se mnogobrojnoj publici pesma i spot svideti kao i nama i da ćete osetiti svu dobru vibru, kako Boris voli reći. Inače, najteže mi  je bilo snimiti nežne poglede u zajedničkim scenama jer me Boris nasmejavao. Divno smo se provodili tokom celog dana, osta će mi u sećanju kao jedno od najugodnijih snimanja”kaže Ana, a Boris se nadovezuje“Prave stvari događaju se samo prirodno, neplanirano i nenamješteno. Tako je bilo i sa ovom suradnjom, jednostavno se dogodila na pravi način i u pravo vrijeme. Od trenutka kad mi je Ana stidljivo poslala pjesmu uz gitaru, pa do trenutka kad je Mahir Sarihodžić napravio aranžman i na kraju kad su Vuk Vidor i Lee Donovitz smontirali video, znao sam da ‘činim najbolju pravu stvar’. Imao sam puno vokalnih suradnji koje su postale klasici, siguran sam da će i ova sa Anom također postati uspješna i ostati vanvremenska. Uživajte u pjesmi i videu”, izjavio je zadovoljan Boris Novković. 

Ana Stanić Boris Novković ulepšali su vodičku večer prekrasnim duetom koji autorski potpisuje Ana, a za koji je aranžman napravio Mahir Sarihodžić. Boris se vratio na njemu dobro poznatu pozornicu, dok je za Anu to bila prilika da se priseti brojnih letovanja u Vodicama i tinejdžerskih noćnih izlazaka. Režiju spota potpisuju Vuk Vidor i Lee Donovitz, a radnja spota prati Anin i Borisov dan u kojem su se našli povodom snimanja pesme.

Foto: Lee Donovitz

https://www.youtube.com/watch?v=Yoqr5Wvn4s0
Ana Stanić & Boris Novković – S one strane ljubavi